2010. március 15., hétfő

Családias hangulat a Hidegkúti stadionban.

A 2009-2010-es Soproni Liga tavaszi idénye is elindult. Igaz, ez már a harmadik forduló volt, de sajnos mindenhova nem lehet elmenni. Főleg ha ön hibán kívül történik mindez. Történet lényege még tavalyról nyúlik át a Fradi-Hali mérkőzésre. A magukat Ferencváros szurkolóknak nevező egyének ugyanis botrányt okoztak, és ezért három mérkőzésre szóló eltiltást kaptak. Sajnos mi is beleestünk. De a TV-nek a jóvoltából azért láthattuk. Így csak a Hungária körúti mérkőzés volt az idei első idegenbeli meccsünk, ahova el is lehetett látogatni. Megtettük!
Szombat délelőtt még párunknak elfoglaltságai voltak, ezért csak majdnem délben tudtunk elindulni Szombathelyről. Hozzáteszem, az MLSZ jóvoltából már fél háromkor jelenésünk volt Pesten, arra volt kiírva a kezdés... A szokásos módon, most sem értékelném a mérkőzést, főleg, hogy nincs is mit. Mindent elmond, hogy Lengyel egymás után négyszer lőtt kapura, és ezen kívűl csatár nem vette célba a kapust.
De ami még ennél is lehangolóbb, az a megjelentek száma. Jópár évvel ezelőtt ugyanezen a pályán a fedett lelátóval szemben foglaltunk helyet, mint Haladás szurkolók. Gond nem volt belőle, mert békés pesti focirajongók ültek és álltak itt. Sőt, még a mérkőzés végén gratuláltak is a Hali sikerének. A lelátó tömötnek volt mondható, annyan voltak. Na most szintén ugyanoda mentünk be, de most ide voltak a vendégszurkolók "beterelve". Voltunk vagy ötvenen. És ez nem volt kevés! Szemben velünk, a fedett részen húzták meg magukat a hazaiak. Feltételezem, hogy egy pár öregen kívűl és a 10 fős "keménymag" mellett a játékosok szülei, testvérei és barátnőik lehettet kint. Biztos nem tévedhetek nagyot ha azt mondom, hogy voltak vagy 200-an. Elkezdtem megszámolni, már a lelátó feléig el is jutottam mikor is meguntam. De akkor tartottam 80-nál. Igen, a feléig, és a másik oldalon sem voltak többen. Tehát számomra ez nagy csalódás volt.

Nincsenek megjegyzések: